A legjobb műterem a fővárosban

Ha te is keresed még a tökéletes műterem adta lehetőségeket

Bizonyára, aki ezt a cikket olvassa, már került olyan helyzetbe, hogy műtermet kellett igénybe vennie. Erre akár magánemberként is lehet igénye az embernek, ha ő szervezi a fotózást. Egy megfelelő műterem kell a karácsonyi lapok elkészítéséhez, de akár egy nagyobb buli megnyitójára vagy az íróasztal felé is szeretné az ember feltenni a család képét. Kezdő modellként természetesen szintén szükség van egy portfólióra, és ha az ember profi fotós, akkor is fel kell keresnie egy megfelelő helyet, ahol a képek készülhetnek. De mégis hol találhatjuk meg mindezt egyetlen helyen? Van rá megoldás!

Műterem a G3-ban

A G3 fotóstúdió műteremkínálata minimalista, ugyanakkor nagyszerű. Hónapokon keresztül lehet náluk karácsonyi képeket készíteni, ahol a díszlet adott, de át is rendezhető, illetve további díszekkel egészítheti ki a kínálatot a bérlő. Így gyönyörű és meghitt képeket lehet itt készíteni elegáns környezetben a karácsonyi lapokra, de akár újságcikkekhez is, ha erre van éppen igény. És még csak egyetlen teremnél tartunk! A műtermek ugyanakkor minimalista kiegészítéssel is megtalálhatók itt, egyszerű válaszon előtt is lehet képeket készíteni. Ezt főleg profi fotósok veszik igénybe, akik a modelljeikkel jönnek ide, hiszen számukra a semleges, de választható háttér az, ami a legtöbbször szükségessé válik. Az ő további előnyeikről a későbbiekben még mesélni fogok néhány szót. És nem szabad megfeledkeznünk a másik nagyon fontos aspektusáról a műtermeknek sem, egyikük ugyanis egy greenbox stúdió, amely szintén várja a felhasználókat. Akinek nem ismerős ez az egyre fejlődő technika, az bizonyára kevés mai film háttérfelvételeit látta, hiszen manapság igény nagy kihasználtságnak örvend. Gondoljunk csak a kedvenc szuperhősös filmünkre, és máris találtunk egyet, aminek jelentős része egy ilyen stúdióban lett forgatva. A fotózás és a filmkészítés szempontjából ez a technika hatalmas lehetőségeket nyitott meg a művészek életében. Ma már nincs olyan környezet, amibe ne lehetne beilleszteni a szereplőket vagy a modelleket. Gyakorlatilag bármit le lehet forgatni, és minden a számítástechnikának és néhány zöld vászonnak köszönhető.

A műterem előnyei

Habár most tél van, és egyértelmű, miért is érdemes egy műteremben készíteni a képeket a szabad ég alatt, ennek a lehetőségnek minden évszakban megvannak a maga előnyei. Télen a fűtés, nyáron a légkondi. A G3 stúdió (amikor épp nincs törvénybeli korlátozás a nyitvatartásokra), akkor éjjel-nappal várja a bérlőit több különböző stúdióba. A felszerelés cipelésével sem kell bajlódnia a csapatnak, hogyha ezt a helyet választja az ember, mivel egy bizonyos alapfelszerelés jár a bérléssel együtt, de gyakorlatilag minden fontos felszerelés bérlésére is találunk lehetőséget. Azért sem kell aggódnia az embernek, hogy hosszabb időt venne igénybe a stúdióba való eljutás, ugyanis a G3 fotóstúdió és műterem könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt, továbbá rendelkezik még saját parkolóval és teherlifttel is, így ha valamilyen kiegészítőt mégsem szeretne az ember otthon hagyni, akkor nem kell attól aggódnia, hogy a mérete ellenére hogyan fogja feljuttatni a megfelelő stúdióba.

Szerencsések azok is, akik modellként látogatnak el ide, hiszen külön öltöző és a sminked-fodrászrészleg van, ahol kényelmes és nyugodt készületek között lehet elkészülni a képek elkészítéséhez. De nem csak a modelleknek jár ez a kényelem, az egész csapat számára igazán komfortos lesz ez a munka, közös helyiségben egy nagy asztál össze lehet ülni megbeszélni a részleteket,  vagy csak egy kicsit pihenni két hosszabb szakasz között. A hangulat persze mi is lehetne ilyenkor más, mint remek. Hiszen a komfortos munka mindenki számára megnyerő. Nem kell a faggyal, a köddel, vagy éppen ezek ellenkezőjével, a hőséggel, a széllel és a napsütéssel dacolnia a stábnak, ami nagy terhet vesz le ilyenkor mindegyik tag válláról.

Portfóliófotózás a műteremben

Szerencsések azok, akik már régóta keresik a megfelelő helyet a portfóliójuk elkészítéséhez, mert most meg is találták azt. Egy jó portfólió minden modellmunka alapja, így tudják megnézni, hogyan mutat kameralencsén keresztül az ember. Ha egy ilyen képsorozat nem hozza ki az ember széleskörű potenciálját, akkor sajnos sok olyan állástól is elbukhat, amit egyébként képes lenne nyélbe ütni, ezért nem érdemes a véletlenre bízni ezt a fontos feladatot, vagy feleslegesen fizetni olyan képekért, amik használhatatlanok. Én ezért tudom ajánlani nagyon a G3 stúdiót, hiszen itt a profi csapat mellett nem kell attól tartanod, néhány kép negatívan fogja befolyásolni az életedet. Éppen ellenkezőleg!

Így talán már érthető, miért is ajánlom én ezt a helyet, és miért olyan fontos az, hogy megválogassuk, hogy hol készítjük el a munkát, vagy a saját magunkról készülő képeket. Nem éri meg a bizonytalanra bízni az ilyen munkát. Ha pedig már el is döntötte valaki magában, hogy a következő képsorozata itt fog készülni, akkor érdemes minél előbb lefoglalni egy időpontot, a helyek gyorsan fogynak.

Navigation