Az állati nagy kihívás folytatódik!

állati-nagy-kihívás-háttéri

Mi az állati nagy kihívás?

Immáron harmadjára kerül megrendezésre az Állati Nagy kihívás a Pet4you jóvoltából. De mi is ez az egész? És mitől kihívás? Nem kell túlbonyolítani, egy versenyről van szó, amellyel különféle nyereményekre tehetsz szert kutyusod, cicád számára. Mindannyian szeretünk kedvenceinknek kedveskedni, és ennek érdekében egy kis ártatlan versengés még senkinek sem ártott meg. Ez esetben se gondoljunk erőt próbáló megmérettetésekre, itt egyenlő esélyekkel indul kicsi és nagy, karom és agyar, okos és szép. Persze, mint tudjuk, minden kedvenc okos és szép a gazdija szemében.

A kihívás most az, hogy mások szemében milyenek a négylábúink. A versenyen részt venni cseppet sem bonyolult, egy öt perces regisztráció után már indulhat is a nevezés, melynek eredményeképp, ha nem is sikerül most a legjobban szerepelni, mindenképpen megmutathatod a világnak, hogy milyen elbűvölő társra is leltél a kutyádban, macskádban. A januári Állati Nagy kihívás már nem az első megmérettetés, a korábbi nevezők aranyosabbnál aranyosabb képei közt bátran lehet a facebookon szemezgetni.

állati-nagy-kihívás-háttér2

Állati Nagy kihívás menete

Ha részt szeretnél venni a versenyen, először is látogass el a Pet4you honlapjára. Ők rendezik az eseményt és mindig más partnerük jóvoltából kerül nyeremény elénk. Hogy a képet, amivel az Állati Nagy kihívás legújabb fordulóján nevezel párosítani lehessen az adatlapoddal és elérhetőségeiddel, első lépésként szükséges lesz regisztrálnod a kedvenced nevében. Ezt ő sajnos nem tudja megtenni J Ne aggódj, nem tart sokáig, nagyjából öt perc alatt le lehet tudni.

Most kezdődik az igazi móka, feltölteni egy képet vagy akár sokat is. Minden Állati Nagy kihívás más és más „tematika” szerint zajlik, Januárban szelfikkel lehetett indulni, decemberben pedig az ünnepekre való tekintettel Karácsony témájú képekre voltak kíváncsiak. Arra ügyelj csak, hogy a feltöltés még nem nevezés.

Ahhoz, hogy a képedet be is nevezd az épp aktuális Állati Nagy kihívás játékba, a galériádban, ahol feltöltötted a fotót, kattints a „Nevezek” gombra, vagy ha épp a kihívás lapját nézegeted ott is megtalálod az oldal alján a saját képeidet, melyekből kijelöltheted, hogy „ezzel a képpel nevezek”. Pofonegyszerű.

Állati Nagy kihívás eredményhirdetés

Ha már neveztél az Állati Nagy kihívás játékára egy képpel, egy darabig hátradőlhetsz. Esetleg nézz körül a Pet4you oldalán: https://www.pet4you.hu/kihivasok, ha már itt vagy, de a nevezési határidő lezárultáig nincs is más dolgod. Onnantól azonban beindul az értékelés, amelyben nem muszáj részt venned, de azért csak kíváncsi az ember, hogyan teljesít és szeret szurkolni a kedvencének, nem igaz?

A nevezett képeket a Pet4you facebook oldalán külön Állati Nagy kihívás mappákban teszi közzé a szervező. Az elbírálásra pedig egészen a demokrácia szellemében zajlik. Az a kép nyer, aki a határidőn belül a legtöbb like-ot gyűjti össze, így válik a hónap legállatibb fotójává. Úgyhogy lehet megosztani, saját ismeretségünket buzdítani a tetszikezésre! Ugyanakkor az is tagadhatatlan, hogy az egész mappa cukibbnál cukibb képekkel van tele, így napindítónak sem utolsó, hátha vidámságot lop a szívünkbe munka előtt.

Az Állati Nagy kihívás több kategóriában zajlik, így egyszerre neveznek ugyan kutyák macskák, de elbírálni külön, egymástól függetlenül fogják őket. Nem is volna jó egymásnak ugrasztani a két tábort, hiszen minden négylábú aranyos, így egy helyezett lesz a cicák és egy a kutyusok közt is, akit a Pet4you nyereményben részesít. Ezúttal azonban a gazdik sem maradnak ki a jóból! A februári eredményhirdetésen köztük sorsolnak ki egy külön ajándékot, mert a gazdiknak is jár néha egy kis kényeztetés.

Az Állati Nagy kihívás immár harmadjára kerül megrendezésre, idén először pedig február 11-én lesz eredményhirdetés a Pet4you facebook oldalán. Persze, ha nem tapad minden nevező a képernyő elé, nem történik semmi, a nyertes gazdik e-mailben is értesítést kapnak. Természetesen azon a címen, amit regisztrációkor megadtak, így érdemes nem kamu címekkel feliratkozni.

állati-nagy-kihívás-kutya-háttér3

Az Állati Nagy kihívás nyereményei

Gyakorlatilag képtelenség előre megjósolni, mennyi idős cica, vagy milyen fajtájú kutya nyeri majd a játékot. Mivel idén a nyeremény macska, illetve kutyatáp ellátás, ezért a konkrét típust is annak függvényében állapítják meg, hogy ki is lett a nyertes, hiszen az a cél, hogy fel is tudja használni a nyereményét. Úgyhogy az Állati Nagy kihívás nyertes kutyusa egy hónapra elegendő Eukanuba táppal gazdagodhat, a cicust pedig szintén egy hónapig elég IAMS táppal látják el.

Az Állati Nagy kihívás alkalmából szintén ajándékban részesülő regisztrált gazdik természetesen nem kutya vagy macskatáp nyereményt vihetnek haza, bár valószínűleg azt is tudnák hasznosítani, mégse nekik szólna közvetlenül. Az ő esetükben egy tízezer forint értékű Petnet utalványt használhatnak fel szabadon az említett webáruház termékei között. Úgyhogy nosza, pár perc alatt esélyesek lehetünk, ha pedig ezúttal nem nekünk kedvezett a szerencse, akkor is alkalmunk nyílt egy-két vidám kutyás vagy cicás albumot nézegetni és mindig akad egy újabb lehetőség, ahol bizonyíthatunk!

Navigation