Teherautó bérlés

teherautó bérlés

Költözés előtt állunk, mert végre sikerült egy olyan kis házat találnunk Budapest külvárosában, ahova ki tudtunk szabadulni a panelek fogságából. Nem mintha rosszul éreztük volna magunkat ott az elmúlt sok-sok évben, de azért most, hogy jön a baba idejének éreztük, hogy egy kicsit odébb álljunk. A költöztetést lebeszéltük egy csapattal, akiknek a vezetője az utolsó pillanatban jelezte, hogy teljesen tropára ment a kocsija, így ne haragudjunk, de egyszerűen nem fog tudni segíteni a költözésben. Így a teherautó bérlés megoldását javasolta, és hozzátette, hogy sajnos a pályafutása alatt ez már kétszer fordult vele elő, és ilyenkor mindig a Határautó csapatát javasolta, ahova ilyen ügyekben lehet fordulni, és nagyon nagy valószínűséggel, sikerrel is jár az ember, mert nagyon nagy a választékuk.

Teherautó bérlés költözéshez

Miután én is jártam már így egy párszor, hogy az én munkámmal kapcsolatban nem tudtam teljesíteni és ilyen esetekre megvolt nekem is kit tudok azonnal javasolni, ezért nagyon korrektnek tartottam a vállalkozót, hogy még idejében szólt és a teherautó bérlés megoldásra rögtön ajánlott egy bejáratott és megbízható partnert. Felkerestem a cég az Admala Kft honlapját és végigböngésztem milyen kocsijaik vannak és szerencsére találtam is olyat, ami számunkra tökéletes volt. Egyben nagyon korrekt volt a vállalkozó, hogy ha már ilyen plusz költségekbe voltunk kénytelenek verni magunkat, adott mellénk a költözéshez két segéd pakolót.

Teherautó bérlés praktikusan

Amikor elmentünk feleségemmel megnézni a cég telephelyét, csodálkoztunk, hogy mennyire felkészült céggel állunk szemben, akiknek teherautó bérlés ügyben kapásból három-négy autót tudtak mutatni. Amikor feltettük nekik azokat a kérdéseket, amelyek arra voltak hivatottak, hogy el tudjuk dönteni, hogy melyiket vegyük ki, értem itt ezalatt a kapacitását a kocsinak, a bérlés díját és más fontos szerződéses és egyéb paramétereket, azonnal láttuk, hogy tényleg a lehető legjobb helyre irányított a vállalkozó, mert egyszerűen nem tudtunk olyan kérdést feltenni a teherautó bérlés ügyében, amelyre ne tudott volna azonnal és érdemben válaszolni a cég.

Kiválasztottuk a számunkra legkedvezőbb konstrukciót, és áttanulmányoztam a szerződést. Szerencsémre eléggé sok jogi ügy kerül elém a saját munkámmal kapcsolatban, így elég hamar láttam, hogy a szerződésük tökéletesen meg van írva, minden teherautó bérlés kapcsolatos pont szakszerű, így nem sokat hezitáltunk és megállapodtunk a céggel, hogy kivesszük az egyik Ford autójukat. Nem vagyok Ford hívő, de meggyőzött a Határautó csapata, hogy az egyik legmegbízhatóbb kocsijuk, és idáig mindenkinek csak és kizárólag pozitív visszajelzése volt róla. Így a teherautó bérlés ügy ki is lett pipálva és lehetett a költözésre összpontosítani. Amiben szintén baromira szerencsések voltunk, mert sok családtag és még több barát ajánlotta fel a segítségét, így a bérlési időt is sikerült egy napra leszorítanunk.

Navigation